Bastiaansen Loonwerken uit Rijsbergen - bij Breda - is er onder meer voor onkruid-, mollen- en ongediertebestrijding.

De diensten en producten van Bastiaansen Loonwerken

Van onkruidbestrijder tot tuinproductenleverancier

Een plaag: u heeft er liever niet mee te maken. Maar als u er last van heeft, hoe komt u er weer vanaf? Bastiaansen Loonwerken uit Rijsbergen (vlakbij Breda) is gespecialiseerd in mollen-, onkruid- en ongediertebestrijding. Daarnaast leveren we ook allerlei tuinproducten, zodat uw tuin er straks weer prachtig bijligt.

Mollenbestrijding | Onkruidbestrijding | Ongediertebestrijding | Tuinproducten | Paardenhouderij
 

mollenbestrijder; loonwerkbedrijf

Mollenbestrijding

Mollen zijn heel harde werkers, maar dit wordt niet door iedereen even positief gewaardeerd. Door een molshoop wordt uw gazon ernstig beschadigd. Bastiaansen Loonwerken heeft voor u de volgende oplossingen:

Natuurlijke vijanden
Onder de grond heeft de mol geen natuurlijke vijanden. Boven de grond zijn er diverse vogels, marters, bunzings en wezels die de mol kunnen doden.

Mollenklemmen
We vangen de mollen meestal met de gewone mollenklem, een snelle en effectieve methode. Zo heeft u direct resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het juist plaatsen van de klemmen. Een onjuiste plaatsing kan ervoor zorgen dat het beestje extra lijdt. Dit willen we natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Bij ons heeft u de garantie dat de mol vrijwel direct dood zal zijn.

Fosforwaterstof
Met een speciaal doseerapparaat worden tabletten in de diepere mollengangen gelegd. Deze tabletten reageren met vocht (uit de lucht of bodem), waardoor een uiterst giftig gas ontstaat dat door de gangen drijft. Wij zijn in het bezit van het verplichte vakbekwaamheidsdiploma om met deze middelen te mogen werken. Deze vorm van bestrijding is aan een groot aantal regels verbonden en wordt vooral op grote percelen en weilanden ingezet.

Last van mollen?

onkruidbestrijder; loonwerken

Onkruidbestrijding

Onkruid is een van de grootste ergernissen van iedere grond- en tuinbezitter. In de tuin, op verhardingen, in gazons: het groeit overal.

Vanaf het moment dat het onkruid bloeit en zaadjes gaat vormen, zaait het zich verder uit. Even later heeft u een vermenigvuldiging van het onkruid in de tuin. Snel handelen is dus de boodschap.

Bastiaansen Loonwerken helpt u bij het bestrijden van het onkruid. Voor bestratingen en gazons gebruiken wij meestal chemische middelen, vanwege de snelle en effectieve resultaten. Wij zijn in het bezit van het certificaat Barometer Duurzaam Terreinbeheer, waarmee wij aantonen dat we op een professionele manier onkruid bestrijden en uw terrein duurzaam beheren.

Snel van uw onkruid af?

Ongediertebestrijding Breda; paardenhouderij

Ongediertebestrijding

Last van wespen, muizen of mieren, bij u thuis of op het werk? Bastiaansen Loonwerken uit Rijsbergen (nabij Breda) is hét bedrijf voor ongediertebestrijding en is zo nodig al binnen 24 uur ter plaatse. We zijn gediplomeerd in het bestrijden van allerlei ongedierte.

Omdat elke situatie anders is, komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en met u te overleggen over de beste bestrijdingsmethode. Uiteraard streven we naar het beste resultaat, geven we u de beste service en werken we ook nog eens met concurrerende prijzen.

Last van ongedierte?

onkruid bestrijden; Bastiaansen Loonwerken

Tuinproducten

Bastiaansen Loonwerken levert aan alle tuinliefhebbers producten als compost, potgrond en diverse zandproducten. Wilt u uw tuin verbouwen of kan het gazon wel een oppepper gebruiken? Wij geven u graag advies.

Onderstaand een greep uit ons assortiment:

 • Compost
 • Humusrijke compost
 • Franse boomschors
 • Boschips
 • Potgrond
 • Diverse soorten grind
 • Zand:
  - Westerscheldezand
  - Metselzand
  - Vloerenzand
  - Ophoogzand
  - Zwarte teelaarde

Wilt u bovenstaande producten bekijken? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom in Rijsbergen.

Afhalen of laten bezorgen
Al onze producten zijn verkrijgbaar in big bags van 1/4 kuub, 1/2 kuub of 1 kuub en zijn bij ons op locatie af te halen. Maar u kunt ze natuurlijk ook door ons laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om grotere hoeveelheden los materiaal (vanaf 2.5 kuub) los bij u op locatie te storten. We beschikken over een kipper van 2.5 kuub en een kipper van 11 kuub.

onkruid bestrijden; Bastiaansen Loonwerken

Paardenhouderij

Heeft u een paardenhouderij of een manege? Wij leveren diverse diensten en producten, speciaal voor de paardenbranche. Wij onderhouden uw weiland en zorgen ervoor dat de grond en het gras is voorzien van de juiste mineralen.

Zowel voor de professionele paardenhouderijen als voor de hobbyisten leveren we onder meer de volgende diensten:

 • Mollenbestrijding
 • Bespuitingen van uw weiland
 • Alle maai- en hooiwerkzaamheden, ook voor de kleinere percelen
 • Strooien van kunstmest
 • Afvoer van paardenmest

Daarnaast hebben we veel producten op voorraad, zoals:

 • Stro
 • Diverse strooisels (90 liter zak, big bag, of per 10 m3 los gestort)
 • Hooi (gewikkelde balen)