Mollenbestrijding

Mollenbestrijding

Mollen zijn heel harde werkers, maar dit wordt niet door iedereen even positief gewaardeerd. Door een molshoop wordt uw gazon ernstig beschadigd. Bastiaansen Loonwerken heeft voor u de volgende oplossingen:

Natuurlijke vijanden
Onder de grond heeft de mol geen natuurlijke vijanden. Boven de grond zijn er diverse vogels, marters, bunzings en wezels die de mol kunnen doden.

Mollenklemmen
We vangen de mollen meestal met de gewone mollenklem, een snelle en effectieve methode. Zo heeft u direct resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het juist plaatsen van de klemmen. Een onjuiste plaatsing kan ervoor zorgen dat het beestje extra lijdt. Dit willen we natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Bij ons heeft u de garantie dat de mol vrijwel direct dood zal zijn.

Fosforwaterstof
Met een speciaal doseerapparaat worden tabletten in de diepere mollengangen gelegd. Deze tabletten reageren met vocht (uit de lucht of bodem), waardoor een uiterst giftig gas ontstaat dat door de gangen drijft. Wij zijn in het bezit van het verplichte vakbekwaamheidsdiploma om met deze middelen te mogen werken. Deze vorm van bestrijding is aan een groot aantal regels verbonden en wordt vooral op grote percelen en weilanden ingezet.


Omdat elke situatie anders is, komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en met u te overleggen over de beste bestrijdingsmethode. Uiteraard streven we naar het beste resultaat, geven we u de beste service en werken we ook nog eens met concurrerende prijzen.

Neem contact op

Bastiaansen Loonwerken
Watermanseweg 2 
4891 SZ Rijsbergen, Brabant


KvK-nummer

20129135


Privacyverklaring

Altijd telefonisch bereikbaar

076 - 596 82 79 E-mail:

w@bastiaansenloonwerken.nl

Langskomen: alleen op afspraak

Bastiaansen Loonwerken; uw adres voor Transport, Tuinproducten, Paardenhouderij en Mollenbestrijding!